Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Winterfair in de Orchideeën Hoeve

Ben je op zoek naar warmte, gezelligheid en sfeer? Dan ben je op de Winterfair, die behoort tot de gezelligste indoor-kerstmarkten van Nederland, aan het juiste adres. Wandel langs zo'n 30 verschillende kraampjes gevuld met allerlei leuke snuisterijen en shop jouw decemberlijstje bij elkaar. Krijg jij geen genoeg van al die gezelligheid? Van 8 t/m 23 december 2023 zijn er wisselende standhouders.

*De Winterfair is op een locatie midden in het park. Een bezoek aan de Winterfair kan hierdoor alleen in combinatie met een bezoek aan het park. Een geldig entreebewijs is hiervoor noodzakelijk.

Winterse lekkernijen

Ook aan winterse lekkernijen ontbreekt het op de Winterfair niet. Strijk neer op het gezellige horecaplein en trakteer jezelf op een overheerlijke kom erwtensoep of een glaasje glühwein.

Indoor-kerstmarkt

Ben je uit geshopt en wil je even tot rust komen? In de weekenden en op de kaarsjesavonden hobbelt onze muzikale kerstact regelmatig voorbij op de kerstmarkt om jou mee te laten zingen en swingen met bekende kerstklassiekers.

Het leukste uitje van Flevoland? Stem & win een dagje uit naar keuze! Lees meer