Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Verras jouw moeder met een tropisch dagje uit op Moederdag

Zet jouw moeder tijdens Moederdag in het tropische zonnetje en verblijd haar met een dagje Orchideeën Hoeve. Wandel samen tussen prachtige bloemen, bewonder talloze fladderende vlinders en geniet in de ‘Zwevende Bloementuin’ van lekkere hapjes en prachtig pianospel! Als kers op de taart heeft de Orchideeën Hoeve een extra verrassing voor jouw moeder in petto…

Een tropische verrassing!

Al wandelend door het overdekte park komen jullie vanzelf bij de Pura Vida-bar in de Citruslaan. Op Moederdag verrassen wij hier alle moeders met een gezellige tussenstop. Tussen 12:00 en 16:00 uur staat er in de sappenbar voor alle vrouwen een gratis drankje klaar. Terwijl jouw moeder geniet van deze lekkernij, creëert onze bloemstylist een fleurig presentje die jouw moeder gratis mee naar huis mag nemen.

Moederdagarrangementen

Lekker bijkletsen onder een wolk van duizenden zomerbloeiers terwijl jullie genieten van allerlei lekkere hapjes? Boek het sprookjesachtige arrangement ‘Sweet Mama’ in de ‘Zwevende’ Bloementuin en laat jullie in de watten leggen met onbeperkt koffie of thee met zoete en hartige hapjes. Dit arrangement duurt een uur. Tip: Speciaal voor Moederdag zal onze pianist van 13.30 tot 15.30 uur het idyllische sfeertje in de ‘Zwevende Bloementuin’ compleet maken met prachtig pianospel op de vleugel. 

Verras jij je moeder liever met een uitgebreide lunch? Reserveer dan het Moederdagarrangement ‘Luxe Lunch’ in het sfeervolle serre-restaurant. Tijdens de luxe lunch worden jullie bediend aan tafel. De lunch bestaat onder andere uit diverse broodjes, verschillende kazen, luxe vleeswaren, een kroket en twee kopjes koffie of thee.

Uiteraard is op Moederdag ons zelfbedieningsrestaurant ook geopend.

Prijzen

    Luxe lunch   Sweet Mama
Kinderen 1 t/m 2 jaar   Gratis (excl. drinken)   Gratis (excl. drinken)
Kinderen 3 t/m 7 jaar   € 8,50   € 11,-
Kinderen 8 t/m 12 jaar   € 14,50   € 11,-
Volwassenen en senioren   € 14,50   € 11,-

 

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief entreetickets park.


Reserveren

Reserveren voor beide arrangementen is noodzakelijk en kan via info@orchideeenhoeve.nl of 0527-202875.

Uniek Moederdagcadeau

Overhandig jouw mama op Moederdag een cadeaubon voor een tropisch dagje uit in de Orchideeën Hoeve en tover een brede glimlach op haar gezicht. Met de diverse cadeaukaarten en cadeauarrangementen van de Orchideeën Hoeve is er altijd een uniek en geschikt cadeau voor jouw moeder. Bekijk hier de mogelijkheden en bestel jouw Moederdagcadeau direct!

7 t/m 26 december 2019 WinterDroom Lees meer