Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Shoppen op het Winterplein

Van 8 t/m 31 december 2020 is onze winkel omgetoverd tot het sfeervolle Winterplein: een inspirerende cadeauwereld met de mooiste bloemcreaties, woondecoratie en decemberlekkernijen.

Neem een stukje WinterDroom mee naar huis en laat je verleiden door de nieuwste planten- en interieurtrends, verwen jezelf met een heerlijk streekproduct of maak van Kerst een waar bloemenfeest. Op ruim 2.500 vierkante meter bieden wij jou volop inspiratie om het thuis gezellig te maken en elkaars WinterDromen te vervullen met mooie cadeaus.

Tip! Lijkt het je leuk om zelf een mooi kerststuk te maken? Meld je aan voor de kerstworkshop bloemschikken. Lees meer >

Openingstijden Winterplein

Het Winterplein en ons serre-restaurant bevinden zich voor de toegangspoort van het park en kun je voor jouw starttijd al bezoeken. Het Winterplein is van 8 t/m 31 december dagelijks geopend van 09:30 tot 18:00 uur. Tijdens de zestien kaarsjesavonden (10 t/m 13, 16 t/m 23 en 27 t/m 30 december 2020) is het Winterplein onder voorbehoud* geopend tot 21:30 uur.

*Afhankelijk van de geldende coronamaatregelen. In de Orchideeën Hoeve volgen wij de richtlijnen van het RIVM. 

De Orchideeën Hoeve is weer geopend Reserveer jouw bezoek! Lees meer