Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Paasontbijt | Eerste en tweede paasdag

Start jouw eerste of tweede paasdag* op z’n paasbest en kom tussen 09:00 en 11:00 uur gezellig paasontbijten bij de Orchideeën Hoeve. Op zowel eerste als tweede paasdag organiseren wij een luxe ontbijtbuffet in ons Junglerestaurant. 

*Reserveren voor het paasontbijt is niet meer mogelijk. Je kunt jouw gezin nog wel meenemen op paas-expeditie door het junglepark. 

Paasontbijt voor het hele gezin!

Het ontbijt bestaat onder andere uit luxe broodsoorten, divers vers afgebakken broodjes, luxe broodbeleg, warme en koude gerechten, eieren op verschillende manieren bereid en onbeperkt koffie/thee, sappen en smoothies. Voor de kinderen is er een speciaal buffet samengesteld met onder meer lekkere paashaasbroodjes, beleg en poffertjes.

>> Klik hier voor het volledige menu

Combideal: luxe ontbijten en op avontuur voor de hele familie!

Maak van jouw paasdag een compleet dagje uit! Schuif tussen 09:00 en 10:30 uur aan bij het heerlijke paasontbijt (reserveren noodzakelijk!). Het tropisch ingerichte restaurant brengt je al helemaal in de stemming om na het luxe ontbijt op verkenning te gaan in het junglepark. De combideal kost  € 42,00 voor volwassenen, € 29,45 voor kinderen van 8 t/m 12 jaar, € 22,70 voor kinderen van 3 t/m 7 jaar.

>> Klik hier voor meer informatie over de combideal en het menu

Let op: Honden zijn helaas niet toegestaan bij het ontbijt. 

Reserveren paasontbijt

Reserveren voor het paasontbijt is niet meer mogelijk. Op beide dagen zit het ontbijt vol. 

9 & 10 april Paasontbijt in de jungle Lees meer