Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Paasontbijt | Eerste en tweede paasdag

Start jouw eerste of tweede paasdag op z’n paasbest en kom tussen 09:00 en 11:00 uur* gezellig paasontbijten bij de Orchideeën Hoeve. Op zowel eerste als tweede paasdag organiseren wij een luxe ontbijtbuffet in ons serre-restaurant. 

*Inloop van 09:00 tot 10:30 uur. 

Paasontbijt voor het hele gezin!

Het ontbijt bestaat onder andere uit luxe broodsoorten, divers vers afgebakken broodjes, luxe broodbeleg, warme en koude gerechten, eieren op verschillende manieren bereid en onbeperkt koffie/thee, sappen en smoothies. Voor de kinderen is er een speciaal buffet samengesteld met onder meer lekkere paashaasbroodjes, beleg en poffertjes.

>> Klik hier voor het volledige menu

Combideal: luxe ontbijten en op avontuur voor de hele familie!

Maak van jouw paasdag een compleet dagje uit! Schuif tussen 09:00 en 10:30 uur aan bij het heerlijke paasontbijt (reserveren noodzakelijk!). De tropisch ingerichte serre brengt je al helemaal in de stemming om na het luxe ontbijt op verkenning te gaan in de jungletuinen. De combideal kost slechts € 31,00 voor volwassenen, € 20,75 voor kinderen van 8 t/m 12 jaar, € 16,00 voor kinderen van 4 t/m 7 jaar en € 9,50 voor kinderen van 2 t/m 3 jaar (gratis entree).

>> Klik hier voor meer informatie over de combideal en het menu

Let op: Honden zijn helaas niet toegestaan bij het ontbijt. 

De Orchideeën Hoeve tijdelijk gesloten! Lees meer