Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Kerstworkshop bloemschikken

Laat jouw kersthart sneller kloppen tijdens het creëren van een zelfgemaakt kerstbloemstuk. Tijdens de kerstworkshop bloemschikken maakt u onder begeleiding van onze creatieve groen- en bloemstylisten een prachtig kerststuk. Er wordt gewerkt met kwalitatieve materialen en verse bloemen.

Kosten kerstworkshop

De workshop kost € 45,00 per persoon. Deze prijs is inclusief materialen, koffie of thee en een lekkernij. De workshop wordt gegeven aan statafels. 

Wil je na de kerstworkshop het junglepark bezoeken? Boek dan onze combideal en profiteer van korting op een entreebewijs. Een combideal kost € 61,- per persoon.

Let op: op 8 en 16 december is de entree voor de combideal (workshop + parkbezoek) geopend tot 15:30 uur. Wil je het park ook 's avonds bezoeken? Informeer dan naar de mogelijkheden. 

Data en tijden kerstworkshop

Vrijdag 8 december | 10:30 uur
Vrijdag 8 december | 14:00 uur
Zaterdag 16 december | 10:30 uur
Zaterdag 16 december | 14:00 uur
Dinsdag 19 december | 10:30 uur
Dinsdag 19 december | 14:00 uur

Aanmelden kerstworkshop

Aanmelden voor een kerstworkshop bloemschikken is noodzakelijk en kan via telefoonnummer: 0527-20 28 75 of stuur een e-mail naar info@orchideeenhoeve.nl, onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en het aantal personen (vol is vol).

Het doorgaan van de workshop is onder voorbehoud van voldoende deelname (minimale deelname is tien personen, maximale deelname 25 personen). Indien de workshop niet doorgaat word je hiervan tijdig op de hoogte gebracht. 

Magische decembermaand WinterDroom - 8 t/m 31 december Lees meer