Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Kerstvakantie: Overwinteren in de jungle

Deze kerstvakantie beleef je de spannendste winteravonturen in de jungletuinen van de Orchideeën Hoeve! Van 27 december tot en met 7 januari toveren duizenden twinkelende lampjes het park om in een bijzondere winterbeleving en worden er extra activiteiten georganiseerd. Doe mee met de spannende Junglefreakshow, laat je verwonderen door duizenden vlinders en bezoek de wondermooie ‘Zwevende’ Bloementuin. De paraplu kun je thuis laten en de jas kan uit, want de Orchideeën Hoeve is geheel overdekt.

Verlichte jungletuinen 

De Orchideeën Hoeve is in de kerstvakantie extra bijzonder door talloze twinkelende lampjes en magische winterdecors. Volg de prachtige routes door de tuinen en wandel langs verlichte tropische huisjes, bruggetjes en fonteinen, voer de papegaaitjes en bewonder de prachtigste vlinders in Europa’s grootste vlindertuin! Wie weet spot je onderweg wel een aapje en met een beetje geluk ben je getuige van de prachtige liefdesdans die de Caligo vlinder rond 17.00 uur opvoert.

Junglefreakshow in de kerstvakantie

Durft jouw vader, moeder, opa of oma een sprinkhaan te eten, weet je hoe oud een schildpad kan worden en ben je niet bang voor een reusachtige slang? Ga dan samen met onze avonturiers de strijd aan tijdens de Junglefreakshow om 11.30 of 14.00 uur! Neem samen met jouw familie plaats op de boomstamzitjes en laat bij de bloedstollende opdrachten en junglevragen zien dat jullie echte rangers zijn. Wie weet het hoofd het meest koel te houden… Team kikker of team spin?

De Junglefreakshow wordt van woensdag 27 december 2017 t/m zondag 7 januari 2018 gegeven om 11.30 en 14.00 uur in het Jungletheater en duurt 30 minuten.

Overdekte speeltuin

Na afloop van de show kunnen de jonge avonturiers lekker de beest uithangen in het waterrijke Mangrovebos Speelparadijs. Deze overdekte speeltuin is maar liefst 1.000 m2 groot en zit vol uitdaging en avontuur. Daarnaast zijn er in de kerstvakantie volop doe-dingen zoals het voeren van de schildpadden, papegaaitjes en meervallen en kunnen kinderen voor € 1,- samen met Berry Banaan op speurtocht door de tuinen.

Openingstijden tijdens de feestdagen

Op Eerste en Tweede Kerstdag is de Orchideeën Hoeve geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Klik hier voor meer informatie. Op Nieuwjaarsdag is de Orchideeën Hoeve gesloten.

Eropuit in de junlge Bestel jouw tickets online! Lees meer