Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Kaarsjesavond (open tot 21.30 uur)

De magische kaarsjesavonden vormen het hoogtepunt van WinterDroom in de
Orchideeën Hoeve. Op do. 10 t/m zo. 13, wo. 16 t/m wo. 23 en zo. 27 t/m wo. 30 december 2020 steken onze kerstelfjes om 16.30 uur duizenden kaarsjes, lampjes en lantaarns aan en is het volledige park geopend tot 21:30 uur.

Uniek lichtspektakel

De kaarsjesavond is een hartverwarmende belevenis voor het hele gezin. Zodra de duizenden echte kaarsen in de Orchideeën Hoeve worden ontstoken, transformeert de jungle in een lichtspektakel dat nergens anders is te ervaren.

Volg de speciaal uitgezette lichtjesroute en reis van droomwereld naar droomwereld. Ontdek hoe reusachtige palmen transformeren in mystieke lichtobjecten, bewonder de flamingo’s en nachtvlinders die ronddwalen in sprookjesachtig avondlicht en geniet van  sfeervolle livemuziek in de romantische ‘Zwevende’ Bloementuin.

Het dag-nachtritme van de dieren is tijdens WinterDroom niet anders dan normaal. Hierdoor zijn niet alle dieren tijdens de kaarsjesavonden te zien.

Kaarsjesavonden openingstijden

Reserveren verplicht

Wij maken van de kaarsjesavonddagen graag een grootse, maar veilige belevenis! Daarom wordt het aantal bezoekers dit jaar sterk gereduceerd en is het noodzakelijk, ook voor jaarkaarthouders, om het bezoek vooraf te reserveren op datum en starttijd. 

Let op! Je kunt de kaarsjesavonden alleen bezoeken met een kaarsjesavondticket of een combiticket (dag + avondbezoek - verkrijgbaar bij de starttijden van 14:00 t/m 16:00 uur)

Kind 0 t/m 2 jaar Gratis
Kind 3 t/m 12 jaar € 8,50
Volwassene € 14,50
Jaarkaarthouder kind € 6,80
Jaarkaarthouder volwassene € 11,60

Bestel tickets

Combitickets Kaarsjesavond

Wil je het park zowel overdag als ’s avonds bezoeken? Kies dan voor een starttijd tussen 14:00 t/m 16:00 uur en selecteer het combiticket. Vanwege veiligheidsmaatregelen is de route in het park aangepast naar eenrichting en is het niet altijd mogelijk om terug te lopen naar het begin van het park. Daarom mag je 2,5 uur na jouw gekozen middagstarttijd de route nogmaals starten om het gehele park in kaarslicht te bewonderen. Hiervoor ontvang je bij aankomst een speciaal avondticket.

Voorbeeld: kies je voor een combiticket om 15:15 uur? Dan is jouw starttijd voor de kaarsjesavond om 17:45 uur. Om 17:45 uur verwachten wij jou dan opnieuw bij de ingang om de route nogmaals te lopen. Tussen 15:15 en 17:45 uur mag je natuurlijk gewoon in het park verblijven, maar dien je je dus wel aan de eenrichtingsroute te houden.

Veilig samen uit in de jungle Wij zijn weer geopend! Lees meer