Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Kaarsjesavond (open tot 21.00 uur)

De magische kaarsjesavonden vormen het hoogtepunt van ‘Winterdroom’ in de Orchideeën Hoeve. Op do. 10, vr. 11, za. 12, zo. 13, wo. 16, do. 17, vr. 18, za. 19, zo. 20, ma. 21, di. 22 en wo. 23 december 2020 steken onze elfjes om 16.30 uur duizenden kaarsjes, lampjes en lantaarns aan en is het park geopend tot 21:00 uur.

Lichtspektakel

Een bezoek aan een kaarsjesavond is een hartverwarmende belevenis. De sfeer is dit jaar magischer dan ooit dankzij extra veel mystieke spots, romantische fonteinen en een gloednieuwe lichtshow. Zodra je het park binnenstapt hoor je de livemuziek, voel je de heerlijke warmte en word je betoverd door het verlichte avondleven in de tuinen.

Bewonder de nachtvlinders die rustig door hun verlichte paradijs fladderen, ontdek dat papegaaitjes zelfs in de schemer hun cupje nectar kunnen vinden en droom tussen 18:00 en 20:00 uur weg in de ‘Zwevende’ Bloementuin bij de prachtige klanken van kerstkoren.

Het dag-nachtritme van de dieren is tijdens WinterDroom niet anders dan normaal. Hierdoor zijn niet alle dieren tijdens de kaarsjesavonden te zien.

Kaarsjesavonden openingstijden

Tickets & openingstijden | Kaarsjesavonden

Let op: voor de kaarsjesavonden zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar. Tickets bestellen kan vanaf 2 november.

Eropuit in de junlge Bestel jouw tickets online! Lees meer