Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Jungleshow ‘Meet & Greet met de Toppers’

Speciaal voor het 100-jarig jubileum van de Orchideeën Hoeve zijn de toppers van de jungle afgereisd naar het Jungletheater voor een unieke Meet & Greet. Schuif aan bij de gloednieuwe jungleshow ‘Meet & Greet met de Toppers’ en duik samen met onze rangers in de showbizzwereld van de jungle.

Wie weet mag je auditie doen met de vogelspin, ontdek je wat een slang moet doen om bij de top van de jungle te horen of scoor je een handtekening van één van de rangers. In deze 20 minuten durende show laten onze rangers verschillende jungletoppers zien en kom jij oog in oog te staan met de verborgen talenten uit de Orchideeën Hoeve.

Data en showtijden

Kom naar de nieuwe jungleshow ‘Meet & Greet met de Toppers’ en ontdek de spannendste weetjes over de ‘Toppers’ uit de jungle. De nieuwe jungleshow is op de volgende dagen te bewonderen:

Elke woensdag, zaterdag en zondag om 14.00 uur

De jungleshow duurt ongeveer 20 minuten. De show wordt opgevoerd in het Jungletheater (ingang grenst aan het Mangrovebos Speelparadijs) en is gratis te bezoeken op vertoon van een geldig dagentreebewijs. Tijdens feestdagen en in schoolvakanties kunnen de showtijden afwijken. 

Eropuit in de junlge Bestel jouw tickets online! Lees meer