Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Het vrolijkste Paasuitje voor het hele gezin

Ga in het paasweekend, van vrijdag 30 maart tot en met maandag 2 april, op avontuur in de geheel overdekte Orchideeën Hoeve en laat je verwonderen door de natuur die zich van haar beste kant laat zien. Ontmoet de dieren in het gloednieuwe Makirijk, droom weg onder ontelbare ‘zwevende’ bloemen en laat de avonturier in jou los in de waterrijke speeltuin of bij de spiksplinternieuwe Jungleshow. 

Geheel overdekt Paasuitje

Al rennend, wandelend of rijdend over de kronkelpaden, bruggetjes en wildpaden kom je met Pasen vanzelf langs alle pareltjes uit de tropen. Fladder mee met duizenden kleurrijke vlinders, voer samen met jouw gezin de clowneske Lori’s en ontdek de natuurtalenten van de jungle met de avontuurlijke speurtocht of bij de première van de gloednieuwe jungleshow. Weet jij het hoofd koel te houden bij het aanschouwen van een harige spin of een gigantische slak?

Showtijden ‘Ontdek de talenten van de natuur’
Vr. 30 maart: 11:30 en 14:00 uur
Za. 31 maart: 11:30 en 14:00 uur
Zo. 1 april: 11:30, 13:30 en 15:00 uur
Ma. 2 april: 11:30, 13:30 en 15:00 uur

Nieuw! Makirijk

Op vrijdag 30 maart opent de Orchideeën Hoeve om 10:00 uur de deuren naar een gloednieuwe buitenbeleving: het Makirijk. In het Paasweekend kun jij de nieuwe diersoorten voor het eerst ontmoeten en getuige zijn van de springkunsten van de ringstaartmaki’s, de eendjes voeren, de wollige alpaca’s bewonderen en langs de oever van de gigantische vijver meegenieten van de rondscharrelende flamingo’s.  Lees meer >>

Paasontbijt - Eerste en Tweede Paasdag (vol) 

Haal alles uit jouw paasdag en schuif tussen 09:00 en 10:30 uur aan bij het heerlijke paasontbijt. De tropisch ingerichte serre en het uitgebreide buffet zullen jou helemaal in de paasstemming brengen. Na het luxe ontbijt kun je samen met jouw gezelschap op verkenning gaan in de jungletuinen. Reserveren is niet meer mogelijk. Het paasontbijt is helaas voor beide dagen al volgeboekt, maar uiteraard is ons zelfbedieningsrestaurant en de Orchideeën Hoeve daarnaast gewoon geopend voor dagjesgasten.


>> Klik hier voor het menu en prijzen.

Magische decembermaand WinterDroom - 8 t/m 31 december Lees meer