Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Busmaatschappijen

Verzorg je groepsdagtochten of maak jij de planning voor meerdaagse reizen? Bij de geheel overdekte Orchideeën Hoeve profiteer je als busmaatschappij en touroperator van exclusieve tarieven en ben je altijd gegarandeerd van mooi weer!

Compleet dagje uit

Of het nu om een klein of groot gezelschap gaat, zodra je de Orchideeën Hoeve binnenstapt staat ons team voor je klaar en nemen wij de zorg voor de gasten graag van jou over. Terwijl de buschauffeur geniet van een gratis kopje koffie aan onze stamtafel en gratis toegang tot onze tuinen, zorgen wij dat het jouw gasten aan niets zal ontbreken. Onze tuinen boordevol tropenflora- en fauna, het sfeervolle junglerestaurant en de moderne winkel bieden alle ingrediënten voor een heerlijk dagje uit!

Zo veelzijdig als de natuur

Van een kopje koffie, uitgebreid buffet tot een exclusieve rondleiding, de mogelijkheden in de Orchideeën Hoeve zijn net zo veelzijdig als de natuur. Daarnaast ligt de Orchideeën Hoeve slechts vijf minuten van de A6 en is het tropische park perfect te combineren met de mooiste bezienswaardigheden van Friesland, Overijssel en Flevoland.

Speciale brochure

Onze arrangementen, samenwerkingspartners en prijzen hebben wij samengevat in de speciale brochure voor busmaatschappijen en touroperators.

Vraag touroperator brochure aan

Wij laten het aanbod graag aansluiten op de wensen van jou en jouw gasten. Bel of mail ons gerust om te sparren over de invulling van jouw groepsbezoek aan de Orchideeën Hoeve!

Bel ons

Het leukste uitje van Flevoland? Stem & win een dagje uit naar keuze! Lees meer