Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Bruidsboeket

De trouwdag is één van de meest bijzondere dagen in jullie leven. Een bruidsboeket is een accessoire die op deze onvergetelijke dag niet mag ontbreken. Bij de Orchideeën Hoeve in Flevoland denken wij graag met jullie mee om jullie prachtige outfit en bruiloft aan te kleden met bloemen.

Bruidsboeketten

Weten jullie al hoe het bruidsboeket eruit moet zien? Willen jullie bijvoorbeeld een sierlijk boeket met rozen, een veldboeket met pioenrozen of juist een waterval met kleurrijke orchideeën? De creatieve bloemstylisten van de Orchideeën Hoeve luisteren graag naar jullie persoonlijke wensen en denken graag mee om jullie idyllische bruidsboeket te creëren voor jullie bruiloft.

Corsages bruiloft orchidee

Brochure trouwboeketten, corsages en bruidsbloemwerk

Naast een bruidsboeket, helpen onze bloemstylisten graag mee in de bloemrijke aankleding van jullie bruiloft. Denk aan corsages voor de gasten, een markant bloemstuk op de trouwauto, een stijlvolle aankleding van de ceremonie, bloemcreaties voor op tafel tijdens de receptie en feestelijke bloemwerken tijdens het huwelijksfeest. Door jouw bloemrijke aankleding bij één adres af te nemen zijn jullie ervan verzekerd dat alle bloemen op jullie trouwdag bij elkaar aansluiten.

Afspraak maken

Voor het bespreken van jullie wensen, meer informatie en het maken van een afspraak kunnen jullie contact opnemen met onze creatieve bloemstylisten via 0527-202875 of info@orchideeenhoeve.nl.

Magische decembermaand WinterDroom - 8 t/m 31 december Lees meer