Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Bestelinformatie Webshop

Betalen

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?
In onze webshop kun je betalen met creditcard of iDEAL. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen in de vertrouwde betaalomgeving van jouw eigen Nederlandse bank. Onze partner voor de betaling per iDEAL is EMS (European Merchant Services).

Hoe werkt betalen met iDEAL?
Nadat je in het bestelproces alle gegevens hebt ingevuld klik je op de button ‘Opslaan en afrekenen’. Vervolgens word je doorgeleid naar iDEAL, waar je jouw bank kunt selecteren. In de vertrouwde betaalomgeving van jouw bank kun je vervolgens de betaalopdracht voldoen. Na de bevestiging van de betaling is jouw bestelling afgerond. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, verzenden wij jouw bestelling.

Bestellen en levering

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
In het bestelproces kun je aangeven op welke dag je de bestelling wilt ontvangen. Als je op een werkdag bestelt, wordt je pakket een werkdag later verzonden. Op zondag, maandag en feestdagen bezorgen wij niet. Bestellingen die op zaterdag en zondag worden geplaatst, worden de eerstvolgende dinsdag bezorgd.

Kan ik mijn bestelling buiten Nederland laten bezorgen?
De Orchideeën Hoeve bezorgt helaas niet in het buitenland.

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?
Wij bezorgen op elk gewenst adres in Nederland. Indien het bezorgadres afwijkt van jouw adres kun je dit aangeven in het bestelproces door ‘Afleveradres verschilt van factuuradres’ aan te vinken. Vul vervolgens het afleveradres in. Wij zorgen er dan voor dat jouw bestelling op de juiste bestemming wordt bezorgd.

Kan ik mijn bestelling personaliseren met een cadeautekst?
Is jouw bestelling een cadeautje? In het bestelproces kun je een persoonlijke cadeautekst toevoegen. Deze cadeautekst printen wij op de cadeaubon of op een kaartje en voegen wij bij de bestelling.

Verzending en verzendkosten

Wat zijn de verzendkosten?
Wij rekenen voor het verzenden van kleine orchideeën, verzorgingsproducten en servies € 6,95 verzendkosten. Cadeaubonnen, cadeaukaarten, cadeau-arrangementen en jaarkaarten passen in de brievenbus en verzenden wij met PostNL. De verzendkosten hiervoor bedragen € 2,50 per bestelling. De verzendkosten worden duidelijk aangegeven in het besteloverzicht.

Hoe verpakken en verzenden jullie orchideeën?
Orchideeën worden door ons met zorg verpakt in een speciale plantendoos. In deze verpakking kan de orchidee niet bewegen waardoor de plant tijdens het transport niet kan beschadigen. Voor het verzenden van orchideeën werken wij samen met koeriersdienst Packs. Packs is gespecialiseerd in het vervoeren van bloemen en planten.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen
Indien je niet thuis bent leveren wij jouw bestelling bij de buren af. Mocht de bezorger zijn pakket niet kunnen afleveren bij jou of jouw buren, dan ontvang je in jouw brievenbus een kaart met het bezorgadres of instructies om de bezorger te bellen voor een nieuwe bezorgafspraak. Heb je geen kaart ontvangen? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via webshop@orchideeenhoeve.nl of 0527-202875.

Retourneren en klachten

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Bij de Orchideeën Hoeve ben je gegarandeerd van diversiteit, kwaliteit en goede service. Mocht jouw bestelling niet voldoen aan jouw verwachtingen neem dan contact met ons op via webshop@orchideeenhoeve.nl of 0527-202875. Wij lossen het graag samen met jou op!

Hoe kan ik een klacht indienen?
Mankeert er iets aan jouw bestelling? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via webshop@orchideeenhoeve.nl of 0527-202875. Wij komen graag samen met jou tot een passende oplossing.

Contact

Zoek je een bepaald product, heb je het antwoord op je vraag niet kunnen vinden of wil je graag persoonlijk advies? Ons team staat zeven dagen per week voor jou klaar. Neem contact met ons op via 0527-202875 of webshop@orchideeenhoeve.nl. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkel in Luttelgeest (Flevoland).

Openingstijden
Wij zijn op maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur en op zon- en feestdagen van 10.00 tot 18.00 uur.

Adres
De Orchideeën Hoeve
Oosterringweg 34
8315 PV Luttelgeest

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Het leukste uitje van Flevoland? Stem & win een dagje uit naar keuze! Lees meer