Curve
 

Algemene info

  • Algemene informatie Orchideeën Hoeve

Welkom bij de Orchideeën Hoeve. Op deze pagina vind je alle algemene informatie voor een onvergetelijk bezoek aan ons tropisch park. Zeven dagen per week kun je wandelen langs duizenden bijzondere orchideeën, ondeugende aapjes bekijken en rondlopen tussen fladderende vlinders. Ben jij klaar voor een onvergetelijke reis door 25.000 m2 tropische tuinen? Bekijk dan snel de openingstijden en de entreeprijzen en het avontuur kan beginnen!

Bezoek de Orchideeën Hoeve

Een echte avonturier gaat voorbereid op pad en voorkomt dat hij verdwaald. Plan daarom jouw route naar de Orchideeën Hoeve met onze routeplanner. Door online alvast tickets te bestellen profiteer je van € 0,50 korting per persoon. Wil je de Orchideeën Hoeve vaker bezoeken? Dan is het voordeliger om te kiezen voor een persoonlijke jaarkaart.

Orchideeënwebshop

Laat je favoriete orchidee thuis bezorgen of geef een dagje Orchideeën Hoeve cadeau. In onze orchideeënwebshop vind je een ruim assortiment aan orchideeën, verzorgingsproducten en cadeaubonnen. Heb je hulp nodig bij de verzorging van orchideeën? Lees onze praktische verzorgingstips en laat jouw orchidee stralen!

Contact

Is jouw vraag over de Orchideeën Hoeve nog niet beantwoord? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze receptie. Wij hopen jou snel te mogen begroeten in de Orchideeën Hoeve!