Curve
 

Voorjaarsvakantie | Ontmoet de toppers van de jungle

  • Gezin in de jungle van de Orchideeën Hoeve
  • Jungleshow in de voorjaarsvakantie
  • Lori's voeren
  • Indoor junglespeeltuin
16 februari 2019 t/m 3 maart 2019

Kom deze voorjaarsvakantie, van zaterdag 16 februari t/m zondag 3 maart, naar de Orchideeën Hoeve en ontmoet de toppers van de jungle! Bewonder de Orchideeën Hoeve top 100, ga op avontuur met de gloednieuwe speurtocht en maak je op voor spannende ontmoetingen tijdens de jungleshow in het Jungletheater.

De Orchideeën Hoeve top 100

2019 wordt bijzonder feestelijk in de Orchideeën Hoeve. Het familiebedrijf bestaat in september maar liefst 100 jaar en dit bijzondere jubileum luiden we in de voorjaarsvakantie al in met het jaarthema ‘De Top 100’. Kom ook op bezoek en ontdek welke 100 planten en dieren er in de spotlight geplaatst zijn. Na jouw bezoek kun je uiteraard stemmen op jouw favoriete top 10 en maak je kans op leuke prijzen.

Spannende Jungleshow ‘Eten of gegeten worden?!’

Gaat jouw avonturiershart sneller kloppen van glibberige reptielen, angstaanjagende amfibieën of supersnelle insecten? Bemachtig dan tijdens de voorjaarsvakantie een plek op de boomstamtribune van het Jungletheater voor de show ‘Eten of gegeten worden?!’ In 20 minuten nemen onze rangers je mee diep het oerwoud in en kunnen ze jouw hulp goed gebruiken. Geef een draai aan het junglerad en proef de lievelingsmaaltijd van de vogelspin, tel de tanden van een echte krokodil en ontmoet een boa constrictor. Durf jij het aan? 

De jungleshow in de voorjaarsvakantie duurt ongeveer 20 minuten en wordt van za. 16 t/m zo 3. mrt elke dag gegeven om 11:30 en 13:30 uur. 

Nieuw speurtocht

Met de gloednieuwe speurtocht op zak ontdek je de spannendste plekjes van de jungle, staan er uitdagende opdrachten op het programma en kom jij misschien wel oog in oog te staan met een reusachtig riviermonster. Dit jaar kunnen ook de allerkleinsten weer op avonturentocht in het park. Speciaal voor deze avonturiers is er een aangepaste speurtocht met makkelijkere puzzels, kleuren en avontuurlijke opdrachten.

Beide speurtochten zijn te verkrijgen bij de entree voor € 1,00 (dit is inclusief een klein presentje na afloop).

Overdekte speeltuin

Lekker rennen, klimmen, springen en gek doen doe je natuurlijk in onze overdekte speeltuin. Laat in deze waterrijke speeljungle zien dat jij een talent hebt voor survivallen en leef je lekker uit! Steek kabbelende beekjes over, klim naar de toppen van de bomen en pomp water uit de grond om te overleven. Tip: Trek laarzen aan en neem een droog setje kleding mee voor onbezorgd speelplezier!