Curve
 

Voorjaarsvakantie: Ontdek de sterren van de jungle!

  • Lori voeren voorjaarsvakantie
  • Ontmoet de sterren van de jungle voorjaarsvakantie
  • Junglefreakshow voorjaarsvakantie
  • Speeltuin voorjaarsvakantie
17 februari 2018 t/m 4 maart 2018

Om echte sterren te ontmoeten hoef je niet ver te reizen. Kom deze voorjaarsvakantie, van 17 februari tot en met 4 maart, naar de Orchideeën Hoeve en ontmoet de sterren van de jungle! Ga op avontuur in het overdekte park en sta oog in oog met de bodyguards van de tropen, ga op de foto met tropische schoonheden en ontmoet de Picasso van de jungle!

Spannende Junglefreakshow

Ben jij niet bang voor een spin, ken je het talent van de schildpad en durf je een krekel of sprinkhaan te eten? Zorg dan dat je samen met jouw familie een plek bemachtigt bij de Junglefreakshow in het Jungletheater. Bewonder tijdens deze superspannende show de griezeligste talenten uit de jungle en bewijs aan de hand van junglevragen en bloedstollende opdrachten dat jullie echte rangers zijn! Ben jij er klaar voor? 

De Junglefreakshow duurt 30 minuten.

Za. 17 en zo. 18 feb.   14:00 uur
Wo. 21 feb.   14:00 uur
Za 24 feb t/m zo. 4 mrt.   11:30 en 14:00 uur

Nieuw: Freeks Talentenjacht

De titel ‘Ster van de jungle’ verdien je niet zomaar. Ga samen met Freek Duck op talentenjacht door de avontuurlijke tuinen en help dit avontuurlijke eendje naar de overwinning. Deze nieuwe speurtocht brengt jou langs de spannendste plekjes in de tropen en laat jou kennis maken met de meest bijzondere en bizarre talenten in de natuur. Nieuw dit jaar is de speciale speurtocht voor de allerkleinsten met aangepaste opdrachten en makkelijke puzzels. Beide speurtochten zijn te verkrijgen bij de entree voor € 1,00 (dit is inclusief een klein presentje na afloop).

Overdekte speeltuin

Lekker rennen, klimmen, springen en gek doen doe je natuurlijk in onze overdekte speeltuin. Laat in deze waterrijke speeljungle zien dat jij een talent hebt voor survivallen en leef je lekker uit! Steek kabbelende beekjes over, klim naar de toppen van de bomen en pomp water uit de grond om te overleven. Tip: Trek laarzen aan en neem een droog setje kleding mee voor onbezorgd speelplezier!