Curve
 

Jungleshow 'Ontdek de talenten van de natuur’

  • Jungleshow in de Orchideeën Hoeve
4 maart 2019 t/m 18 april 2019

In de Orchideeën Hoeve leven duizenden bijzondere, spectaculaire en verborgen natuurtalenten. Als echte avonturier kun jij de Orchideeën Hoeve natuurlijk niet verlaten zonder alle ins en outs van deze talenten te achterhalen! Neem daarom tijdens jouw ontdekkingstocht plaats op één van de boomstamzitjes in het Jungletheater en laat je verrassen, verwonderen en verbazen tijdens de show ‘Ontdek de talenten van de natuur’.

De stoere rangers van de Orchideeën Hoeve spreken de taal van de jungle en weten precies waar de natuurtalenten verstopt zitten. Ze kunnen dan ook niet wachten tot ze jou kennis kunnen laten maken met hun favoriete talenten uit de natuur. Vleesetende planten, reusachtige slakken en harige spinnen hebben geen geheimen voor onze doorgewinterde avonturiers, maar lukt het deze bijzondere talenten ook om jou op het puntje van de boomstamtribune te krijgen? 

Data en showtijden

Kom naar de jungleshow en ontdek de meest bijzondere en spectaculaire talenten van de natuur. De jungleshow is op de volgende dagen te bewonderen:

Woensdag, zaterdag en zondag om 14:00 uur. 

De jungleshow duurt circa 20 minuten. De show wordt opgevoerd in het Jungletheater (ingang grenst aan het Mangrovebos Speelparadijs) en is gratis te bezoeken op vertoon van een geldig dagentreebewijs. Tijdens feestdagen en in schoolvakanties kunnen de showtijden afwijken.