Curve
 

Eerste en Tweede Kerstdag geopend

  • Verlichte tuinen op kerstdagen
  • Livemuziek op kerstdagen
  • Menukaart kerst
  • Activiteiten voor kinderen
  • Kerststukjes met orchideeën
  • Kerstbrunch in restaurant
25 december 2018 t/m 26 december 2018

Vier Kerst in de Orchideeën Hoeve

Wil jij met Kerst iets bijzonders doen? Kom samen met jouw familie, vrienden of geliefde naar ‘Winterdroom’ in de Orchideeën Hoeve en beleef de ultieme kerstsfeer in de sprookjesachtige tuinen! Beide kerstdagen zijn wij geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Overdekt kerstuitje

In de Orchideeën Hoeve is het van 7 t/m 26 december volop kerstfeest voor jong en oud. Met één stap binnen de prachtige versierde hal ben jij de wereld om je heen al vergeten. Kilometers kerstverlichting, verlichte fonteinen en de speciale expositie ‘Arts of Nature’ toveren het geheel overdekte park om tot een sprookjesachtige beleving. Wandel langs verlichte tropische huisjes en bruggetjes, voer de vogels en vissen, ravot in de speeltuin, spot de prachtigste vlinders in de vlindertuin en droom weg onder duizenden kleurrijke zomerbloeiers in de magische ‘Zwevende’ Bloementuin.

Kerstshoppen

Zoek je een mooi kerststuk voor op tafel of een sfeervol kerstgeschenk? In de dagen voor kerst is ons creatieve team druk bezig geweest met het creëren van duizenden kerstcreaties. Bewonder op beide kerstdagen het grote assortiment kerstbloemwerk in onze winkel en trakteer jezelf of naasten op een mooie kerstcreatie.

Van kopje koffie tot een lekker kerstgerecht

Tijdens of na je bezoek aan ons park is er alle tijd om te genieten van een hapje en/of een drankje. In ons zelfbedieningsrestaurant en bistro ‘De Sakura’ toveren onze elfjes de lekkerste gerechten voor jou op tafel. Onze warme keuken is op beide kerstdagen geopend tot 17:30 uur. 

Kerstbrunch

Tijdens Eerste en Tweede Kerstdag serveren wij om 10.30 uur een uitgebreide kerstbrunch in ons sfeervolle serrerestaurant. Reserveren is helaas niet meer mogelijk. De brunch is volgeboekt. Uiteraard kunt u wel koffie drinken en/of een hapje eten in ons zelfbedieningsrestaurant en bistro 'De Sakura'. Klik hier voor meer info.