Curve
 

Activiteiten

  • Activiteiten in de Orchideeën Hoeve

Een bezoek aan de Orchideeën Hoeve wordt nog leuker en leerzamer met één van onze extra activiteiten. Bezoek de jungleshow in het theater, volg een interessante workshop of doe mee met de extra activiteiten in de schoolvakanties. Bekijk onze activiteitenkalender en ontdek wat er de komende tijd allemaal te beleven is.

Het laatste nieuws

Wij houden je graag op de hoogte van alle leuke, maar ook bijzondere gebeurtenissen in de Orchideeën Hoeve. Ga naar het nieuwsoverzicht voor de allerlaatste nieuwtjes of schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Workshops & activiteiten 

Ontwikkel nieuwe talenten of laat je vaardigheden uitgroeien tijdens één van onze workshops. Maak samen met onze bloemstylist een prachtig bloemstuk of leer een orchidee tekenen in de workshop Botanisch aquarelleren. Bekijk onze workshoppagina voor alle workshopdata en meer informatie.

Rondleidingen door de Orchideeën Hoeve

Wil jij graag alle interessante weetjes ontdekken? Onze junglegids gaat graag met jouw groep op ontdekkingstocht in de tuinen. Tijdens een korte ontmoeting of interessante rondleiding zal hij jou alles vertellen over orchideeën, vlinders of reptielen. Boek nu!