Ontdek het park
Plan je bezoek
Parkagenda
Organisatie

Abonnement

Eindeloos genieten in de tropische natuur? Met een jaarkaart kun jij de Orchideeën Hoeve zo vaak bezoeken als je maar wilt. Zie hoe elk jaargetijde er andere bloemen en planten tot bloei komen, bewonder de ontpopping van zeldzame vlinders of kom onbeperkt ravotten in de indoor speeltuin. Een jaarkaart kan bij drie bezoeken per jaar al uit en bovendien profiteer je van leuke extra's zoals korting op andere parken en een welkomstcadeautje!

Jaarkaart bestellen

Geldigheid checken

Heb je nog geen account, maar wel al een jaarkaart? Vul jouw e-mailadres in bij wachtwoord vergeten en krijg toegang tot jouw persoonlijke account. 

 

Hoe werkt een jaarkaart?

  • Een jaarkaart is persoonsgebonden. Je krijgt dus een eigen pasje met daarop jouw naam en pasfoto.
  • Een jaarkaart is een jaar geldig vanaf het eerste bezoek. De geldigheid gaat dus pas in als je jouw jaarkaart voor het eerst bij de entree laat scannen.
  • Twijfel je over de aanschaf van een jaarkaart? Bezoek het park op proef! Lever jouw ticket na het bezoek meteen in bij de receptie en ontvang het aankoopbedrag van jouw ticket retour als korting op een jaarkaart. Let op: De jaarkaart gaat dan direct in.
  • Een jaarkaart biedt geen gratis toegang tot de kaarsjesavonden. Jaarkaarthouders kunnen voor deze speciale avondopeningen tickets met jaarkaarthouderkorting bestellen.

Prijzen jaarkaart

Kinderen t/m 2 jaar: Gratis
Kinderen 3 t/m 12 jaar: € 27,50
Volwassenen: € 44,00
Parkeren is bij de Orchideeën Hoeve gratis.

Geldigheid jaarkaart controleren

Bekijk geldigheid jaarkaart

Op onze nieuwe jaarkaarten staat geen geldigheidsdatum meer, omdat de geldigheid pas wordt geactiveerd bij het eerste bezoek.
 
Een jaarkaart wordt niet automatisch verlengd. Is jouw jaarkaart verlopen? Dan kun je deze verlengen bij onze receptie.

Het leukste uitje van Flevoland? Stem & win een dagje uit naar keuze! Lees meer