Ervaar verre werelddelenheel dichtbij!
lori

Winkel

Onder het dak van de Orchideeën Hoeve is er gedacht aan alle ingrediënten voor een geslaagd dagje uit. In onze winkel kunt u heerlijk flowershoppen in een inspirerende omgeving met allerlei producten die gebaseerd zijn op onze tuinbeleving. Onze winkel is dan ook zeker een verlengstuk van ons tropisch paradijs waar u nog even heerlijk kunt nagenieten. 

Assortiment
2.500 m² is gevuld met een rijk assortiment waar u groene hart sneller van gaat kloppen! Naast vele verschillende soorten orchideeën, toebehoren en planten, zijn er ook leuke souvenirtjes en unieke sfeerproducten zoals windgongen en boeddha’s te verkrijgen. Ook op gebied van dieren is er genoeg te kijken en vergelijken; van speciaal koikarpervoer tot een leuk vlinderhuisje voor in uw tuin.

Binderij
Onze speciaal ingerichte open-binderij geeft een kijkje in de ‘keuken’. Dagelijks ziet u hoe onze bindsters de meest prachtige creaties maken. Bent u op zoek naar iets speciaals? Onze bindsters verzorgen graag een passend bloemwerk voor u dat geheel aansluit op uw wensen.

Kennis en kwaliteit
De Orchideeën Hoeve is al meer dan 50 jaar thuis in orchideeën en hun verzorging. U bent bij ons gegarandeerd van goede kwaliteit, diversiteit en goede service. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag en voorzien u van de juiste verzorgingstips, zodat de plant nog jaren zal groeien en bloeien in uw woonkamer en/of tuin.

Onze winkel is gratis toegankelijk en zeven dagen per week geopend!