Ervaar verre werelddelenheel dichtbij!
lori
Evenement Voorjaarsvakantie | Kijk eens door de ogen van de natuur!
Datum zaterdag 18 februari 2017
LocatieDe Orchideeën Hoeve
PlaatsLuttelgeest

Voorjaarsvakantie | Kijk mee door de ogen van de natuur!

Vraag jij je weleens af wat een vis met zijn grote ogen kan zien, hoe de wurgslang een enorme prooi verorbert en waarom een schildpad zo’n hard schild met zich meedraagt? Kom dan in de voorjaarsvakantie, van 18 februari tot en met 5 maart, naar de geheel overdekte Orchideeën Hoeve en kijk mee door de ogen van de natuur!

De Griezelgluurshow

Durf jij recht in de ogen van een harige vogelspin te kijken? En ben jij niet bang om op steenworpafstand van de wurgslang te zitten? Dan is De Griezelgluurshow écht iets voor jou! Onze avonturiers vertellen de spannendste weetjes over verschillende griezels uit de jungle. En misschien ben jij wel de uitverkoren assistent van onze avonturier en mag jij de grote koningspython vasthouden. De Griezelgluurshow duurt 20 minuten en is van za. 18 t/m zo. 26 februari, wo. 1 maart, za. 4 maart en zo. 5 maart te zien om 11:30 en 14:00 uur.

Nieuwe speurtocht

Ga op ontdekkingstocht door de avontuurlijke tuinen van de Orchideeën Hoeve met de nieuwe speurtocht. Baan je een weg langs vleesetende planten, roetsj samen met de aapjes van tak naar tak en fladder mee met de kleurrijke vlinders. De nieuwe speurtocht brengt jeugdigen langs de spannendste plekjes van de jungletuinen en laat ze op een ludieke manier kijken door de ogen van de natuur. De speurtocht is vanaf 18 februari te verkrijgen bij de entree van de tuinen voor € 1,00 (dit is inclusief een klein presentje na afloop).  

Overdekte speeltuin

De speurtocht eindigt in de avontuurlijke junglespeeltuin. Klauteren over boomstammen, hangen aan lianen en buffelen door de junglenetten: de kersverse speeltuin zit boordevol junglespeelplezier voor alle leeftijden! Klik hier voor meer informatie over de geheel overdekte speeltuin.