Ervaar verre werelddelenheel dichtbij!
lori
Evenement Vaderdag | Zet vader in een tropisch zonnetje!
Datum zondag 18 juni 2017
Tijdstip10:00 uur
Locatiede Orchideeën Hoeve
PlaatsLuttelgeest

Ga een dagje uit met jouw vader op Vaderdag

Vaderdag is de dag bij uitstek om jouw vader eens lekker te verwennen. Plan op zondag 18 juni een gezellig dagje uit naar de Orchideeën Hoeve en neem jouw vader mee op een werelds avontuur. Trotseer samen de jungle vol bloeiende tropische planten, voer de reusachtige roodstaartmeervallen en maak gekke foto’s bij de kleurrijke lori’s. Paradeer onderweg langs de Pura Vidabar, waar een verfrissende versnapering voor jouw vader klaarstaat.  

Verras jouw vader

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat het jouw vader op zondag 18 juni aan niets ontbreekt. Tussen 12:00 en 16:00 uur kunnen alle vaders in de Pura Vidabar tropisch genieten van een gratis* lekkernij en krijgen ze ook een echt 'mannen'-presentje mee naar huis.
* Bij de aanschaf van een dagentreebewijs op zondag 18 juni ontvangen vaders een tegoedbon voor een gratis biertje. Let op: de keuze uit biertjes is beperkt.

Etentje met Vaderdag

Maak jouw dagje uit tijdens Vaderdag compleet met de speciale Vaderdagarrangementen ‘Luxe Lunch’ of ‘Proost’. Tijdens de ‘Luxe Lunch’ worden jullie in het sfeervolle serre-restaurant bediend aan tafel. De lunch bestaat onder andere uit diverse broodjes, verschillende kazen, luxe vleeswaren, een kroket en twee kopjes koffie of thee. Het arrangement ‘Proost’ wordt geserveerd in de gezellige Zwevende Bloementuin. Dit arrangement bestaat uit drie drankjes naar keuze met een mix van warme en koude hapjes. 

Prijzen*

  Luxe Lunch Proost
Kinderen 0 t/m 2 jaar Gratis (excl. drinken) Gratis (excl. drinken)
Kinderen 3 t/m 7 jaar € 8,- € 10,-
Kinderen 8 t/m 12 jaar € 13,85 € 10,-
Volwassenen en senioren € 13,85 € 10,-

* Bovenstaande prijzen zijn exclusief entree tuinen. Voor het arrangement ‘Proost’ is entree tot de tuinen noodzakelijk. Bekijk hier de entreeprijzen voor de tuinen.

Reserveren
Reserveren voor beide arrangementen is noodzakelijk en kan via info@orchideeenhoeve.nl of 0527-202875.

Uniek cadeau voor Vaderdag

Op zoek naar een uniek cadeau voor Vaderdag? Overhandig jouw vader dan een cadeaubon voor een tropisch dagje uit. De Orchideeën Hoeve heeft diverse cadeaukaarten en cadeau-arrangementen. Bekijk hier de mogelijkheden en bestel jouw Vaderdagcadeau direct!