Ervaar verre werelddelenheel dichtbij!
lori
Evenement Tulpenroute | Informatiepunt
Datum zondag 9 april 2017
LocatieNoordoostpolder

Tulpenroute | Informatiepunt 

De meeste tulpen van Nederland zijn van zaterdag 9 april* tot en met zondag 7 mei te vinden in de Noordoostpolder. Op meer dan 1.000 hectare akkers bloeien tulpen in alle kleuren van de regenboog. Om bezoekers van de Noordoostpolder mee te laten genieten van dit oogstrelende plaatje, wordt er jaarlijks een route uitgezet langs zoveel mogelijk bollenvelden. Deze zogeheten tulpenroute, die dit jaar te rijden is van 9 april tot en met 7 mei, is in 2009 zelfs uitgeroepen door National Geographic als één van ’s werelds mooiste autoroutes. 
*Vanwege het zonnige voorjaarsweer is de tulpenroute twee weken eerder uitgezet. Houd er rekening mee dat de tulpenroute ook eerder afgelopen kan zijn. 

Informatiepunt bollenroute

De Orchideeën Hoeve is één van de informatiepunten van de tulpenroute. Heb je vragen over de tulpen(route) of heb je liever een papierenversie van de route? Loop dan even ons tropische paradijs binnen en stel bij de receptie al uw tulpen(route)vragen. 
>>Download hier de tulpenroute <<

Eten en drinken tulpenroute

Heb je onderweg dorst gekregen of trek in een overheerlijke lunch? Ook dan kun je bij de Orchideeën Hoeve terecht. In ons sfeervolle serrerestaurant serveren wij diverse soorten warme en koude dranken, gesorteerd gebak en/of een smakelijke lunch. 

Graag tot ziens in de Orchideeën Hoeve tijdens de tulpenroute!