Ervaar verre werelddelenheel dichtbij!
lori

Trouwen

Duizenden tropische vlinders, kleurrijke bloemen, watervallen en palmen… een trouwlocatie om van te dromen en hij ligt dichterbij dan u denkt! In de Orchideeën Hoeve kunt u elkaar officieel het Ja-woord geven in de romantische Vlinder Vallei.

Te midden van de meest prachtige tropische vlinders wordt in onze tropische vlindertuin jullie huwelijk voltrokken in een romantisch trouwkapelletje. Naast vrienden en familie zullen vissen, leguanen en vogeltjes getuigen zijn van uw liefde voor elkaar. Uniek, speciaal en onvergetelijk!

Bovendien zijn de trouwfaciliteiten bij de Orchideeën Hoeve net zo veelzijdig als de natuur. Van een schitterende trouwreportage in onze jungletuinen tot een spetterend huwelijksfeest in het serre-restaurant. De Orchideeën Hoeve biedt het complete plaatje, geheel overdekt en op één locatie!  

 

                      Zeg "JA" in de romantische vlindertuin!

 

Trouwbrochure

Middels deze brochure geven wij u graag een indruk van onze trouwfaciliteiten, maar jullie hebben zelf vast ook allerlei ideeën om er onvergetelijke dag van te maken.

Wij nodigen jullie graag uit voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak: 0527-202875

 

 

Trouwreportage

Een idyllisch kiekje tussen duizenden vlinders en orchideeën, een avontuurlijke foto met papegaaitjes op uw arm of een romantisch plaatje bij de watervallen. Onze tuinen zijn al jaren favoriet bij fotografen en vormen een schitterende achtergrond voor een unieke bruidsreportage.

Ook wanneer uw ceremonie niet plaatsvindt in de Orchideeën Hoeve is het mogelijk om bij ons uw trouwfoto’s te maken. Hiervoor hoeft u niet vooraf te reserveren. De kosten voor een trouwreportage bedragen € 62,50 en kunt u op de dag zelf voldoen bij de ingang van de tuinen. Voor dit bedrag mag u gebruik maken van onze locatie en heeft u met 5 personen de hele dag toegang tot de tuinen. Voor alle overige gasten kunt u apart een entreekaartje kopen aan de kassa. Let op: u dient zelf een bruidsfotograaf te regelen tijdens de bruidsreportage.