Ervaar verre werelddelenheel dichtbij!
lori
Evenement Tentoonstelling ‘Met andere ogen’
Datum zondag 5 maart 2017
LocatieDe Orchideeën Hoeve
PlaatsExpositieruimte

Tentoonstelling ‘Met andere ogen’

Van zondag 5 maart tot en met zondag 28 mei 2017 is de tentoonstelling ‘Met andere ogen’ te bewonderen in de Orchideeën Hoeve. Twintig Flevolandse kunstenaars met een beperking werkten mee aan deze bijzondere tentoonstelling die geïnspireerd is op de provincie Flevoland. De tentoonstelling is gratis te bezoeken in de expositieruimte van de Orchideeën Hoeve. 

G-Art

De tentoonstelling is een idee van Paul en Lian Mangnus, die samen G-Art vormen. “G-Art wil kunstenaars met een beperking uit Flevoland een podium geven”, vertelt Paul. “Bij ons staat talent voorop, niet de beperking.” Voor de tentoonstelling ‘Met andere ogen’ heeft G-Art een unieke samenwerking opgezet tussen drie ateliers. In deze ateliers begeleiden geschoolde kunstenaars mensen met een beperking in hun creatieve proces. 

Meer informatie

De tientallen kunstwerken die de aankomende maanden tentoongesteld worden in de Orchideeën Hoeve zijn tevens te koop. Kijk voor meer informatie over G-Art en de expositie ‘Met andere ogen’ op www.g-art.nu of op www.orchideeenhoeve.nl.