Ervaar verre werelddelenheel dichtbij!
lori
Evenement Pinksteren | 3, 4 en 5 juni
Datum zaterdag 3 juni 2017
Tijdstip10:00 uur
LocatieDe Orchideeën Hoeve
PlaatsLuttelgeest

Een avontuurlijk dagje uit met Pinksteren

Ga in het pinksterweekend, van zaterdag 3 juni tot en met maandag 5 juni, op avontuur in de geheel overdekte Orchideeën Hoeve en laat je in het stralende lentezonnetje verwonderen door de natuur die zich van haar beste kant laat zien. Ontmoet de aapjes, bewonder duizenden vlinders en droom weg onder de kleurrijke bloemenzee.

Geheel overdekt pinksteruitje

Al rennend, wandelend of rijdend over de kronkelpaden, bruggetjes en wildpaden kom je met Pinksteren vanzelf langs alle pareltjes uit de tropen. Voer samen met jouw gezin de grappige lori’s, ontdek geheime junglepaden met de avontuurlijke speurtocht* en  laat jouw tropische hart sneller kloppen bij het zien van de weelderige jungle.  
* De speurtocht ‘Berry’s Bananentocht’ is voor € 1,- te koop bij de entree van de tuinen. Dit is inclusief een klein presentje (één presentje per speurtocht) na afloop. 

Slangen en spinnen in het Jungletheater

Maak kennis met de goedgemutste ontdekkingsreiziger John Forrest in het gloednieuwe Jungletheater. Tijdens de show ‘De ontdekkingen van John Forrest’ vertelt John aan de hand van levensechte voorbeelden alles over giftige vlinders, bewegende planten en enge jungledieren. De kersverse show is op zaterdag, zondag (Eerste Pinksterdag) en maandag (Tweede Pinksterdag) te bewonderen om 14:00 uur. 

Met kinderen naar de speeltuin

Weet jij te overleven in de speeljungle van maar liefst 1.000 vierkante meter? Pomp water uit de grond en vervoer zand over de zandvlakte. Paradeer over de boomkronen en vermijd kabbelende beekjes door aan een liaan te zwaaien, te kruipen door duistere tunnels of te grijpen naar hangende takken… De nieuwe speeltuin is voor echte waaghalzen die niet bang zijn voor natte voeten, spanning en sensatie.