Ervaar verre werelddelenheel dichtbij!
lori
Evenement Paasweekend | Het vrolijkste uitje voor het hele gezin
Datum vrijdag 14 april 2017
Locatiede Orchideeën Hoeve
PlaatsLuttelgeest

Paasweekend | Het vrolijkste uitje voor het hele gezin

Ga in het paasweekend, van vrijdag 14 tot en met maandag 17 april, op avontuur in de Orchideeën Hoeve en laat je verwonderen door de natuur die zich van zijn beste kant laat zien. Ontmoet de aapjes, bewonder duizenden kleurrijke vlinders en droom weg onder de kleurrijke bloemenzee. Dit alles natuurlijk na lekker gesmuld te hebben van het heerlijke paasontbijt in ons sfeervolle serre-restaurant (reserveren noodzakelijk). 

Geheel overdekt Paasuitje

Al rennend, wandelend of rijdend over de kronkelpaden, bruggetjes en wildpaden kom je met Pasen vanzelf langs alle pareltjes uit de tropen. Voer samen met jouw gezin de grote riviermonsters, ontdek geheime junglepaden met de avontuurlijke speurtocht* en laat jouw Tarzanhart sneller kloppen in de waterrijke junglespeeltuin.
* De nieuwe speurtocht is voor € 1,- te koop bij de entree van de tuinen. Dit is inclusief een klein presentje (één presentje per speurtocht) na afloop. 

Nieuw! Jungletheater

Op vrijdag 14 april opent de Orchideeën Hoeve de deuren naar het gloednieuwe Jungletheater. Strijk neer op één van de boomstamzitjes en laat je tijdens de spannende jungleshow meevoeren in de avonturen van de ontdekkingsreiziger. Zorg dat je recht zit, want voor je het weet sta je oog in oog met een harige vogelspin of kronkelt er een koningspython over je tenen.

Showtijden
Vr. 14 april: 14.00 uur
Za. 15 april: 11.30 en 14.00 uur
Zo 16 april (Eerste Paasdag): 11.30, 13.30 en 15.00 uur
Ma. 17 april (Tweede Paasdag): 11.30, 13.30 en 15.00 uur

Paasontbijt - Eerste en Tweede Paasdag 

Haal alles uit de gezellige paasdag en schuif tussen 09:00 en 10:30 uur aan bij het heerlijke paasontbijt (het paasontbijt op eerste en tweede paasdag is helaas volgeboekt). De tropisch ingerichte serre en het uitgebreide buffet zullen jou helemaal in de paasstemming brengen. Na het luxe ontbijt kun je samen met jouw gezelschap op verkenning gaan in de jungletuinen. Voor de jonge eters is er tevens een extra verrassing: zij mogen een pasgeboren vlinder loslaten in de vlindertuin

Reserveren
Reserveren voor het paasontbijt is noodzakelijk. Reserveren kan via 0527-202875 of info@orchideeenhoeve.nl. Reserveren voor een bezoek aan de tuinen is niet noodzakelijk. Het hele paasweekend zijn wij geopend van 09:00 tot 18:00 uur.

>> Klik hier voor het menu, prijzen en reserveren.