Ervaar verre werelddelenheel dichtbij!
lori
Evenement Paasontbijt | Tweede paasdag (VOL)
Datum maandag 17 april 2017
TijdstipVanaf 09:00 uur
LocatieDe Orchideeën Hoeve
PlaatsLuttelgeest

Paasontbijt | Tweede paasdag (VOL)

Helaas, het paasontbijt op eerste en tweede paasdag is volgeboekt. Uiteraard blijft het mogelijk om (zonder reservering) deze dagen een bezoek te brengen aan onze tropische uinen, de winkel of een hapje te eten in ons (zelfbedienings)restaurant of in Bistro 'De Sakura'.

Start jouw eerste of tweede paasdag op z’n paasbest en kom tussen 09:00 en 11:00 uur** gezellig paasontbijten bij de Orchideeën Hoeve. Op zowel eerste (zo. 16 april) als tweede (ma. 17 april) paasdag organiseren wij een luxe ontbijtbuffet in ons serre-restaurant. 
**Inloop van 09:00 tot 10:30 uur (reserveren noodzakelijk).

Paasontbijt voor het hele gezin!

Het ontbijt bestaat onder andere uit luxe broodsoorten, divers vers afgebakken broodjes, luxe broodbeleg, warme en koude gerechten, eieren op verschillende manieren bereid en onbeperkt koffie/thee, sappen en smoothies. Voor de kinderen is er een speciaal buffet samengesteld met onder meer lekkere paashaasbroodjes, beleg en poffertjes. 
>> Klik hier voor het volledige menu. 

Combideal: luxe ontbijten en op avontuur voor de hele familie!

Maak van jouw paasdag een compleet dagje uit! Schuif tussen 09:00 en 10:30 uur aan bij het heerlijke paasontbijt (reserveren noodzakelijk!). De tropisch ingerichte serre brengt je al helemaal in de stemming om na het luxe ontbijt op verkenning te gaan in de jungletuinen. Voor de jonge eters is er tevens een extra verrassing: zij mogen een pasgeboren vlinder loslaten in de vlindertuin. De combideal kost slechts € 28,00 voor volwassenen, € 19,00 voor kinderen van 8 t/m 12 jaar, € 14,50 voor kinderen van 4 t/m 7 jaar en € 9,00 voor kinderen van 2 t/m 3 jaar (gratis entree).
>> Klik hier voor meer informatie over de combideal en het menu. 

Reserveren
Reserveren voor het paasontbijt is noodzakelijk. Je kan reserveren via 0527-202875 of info@orchideeenhoeve.nl. Reserveren voor een bezoek aan de tuinen is niet noodzakelijk. Het hele paasweekend zijn wij geopend van 09:00 tot 18:00 uur.