Ervaar verre werelddelenheel dichtbij!
lori

Homepage
Aftellen voor de opening van het gloednieuwe jungletheater
17-03-2017 00:00:00

Als het zonlicht wegvaagt in het oerwoud komen de meest mysterieuze dieren tot leven. Dieren waar jij als echte jungletrotseerder alle ins en outs over moet weten. Nestel op één van de boomstamzitjes onder het woeste bladerdak van het gloednieuwe jungletheater en leer alles over griezelige jungledieren. Zorg dat je recht zit, want voor je het weet sta je oog in oog met een harige vogelspin of kronkelt er een koningspython over je tenen…

Wurgslang, miljoenpoot en boa constrictor

De dappere avonturiers van de Orchideeën Hoeve spreken de taal van de oerwouddieren. Zo verklappen ze in de beboste theateromgeving waarom de wurgslang steeds zijn tong uitsteekt, hoeveel poten een miljoenpoot nou echt heeft en wie weet heb je een onverwachte ontmoeting met de angstaanjagende boa constrictor. Houd jij het hoofd koel tussen alle gevaarlijke dieren uit de tropen? Dan durf jij misschien het schild van de schildpad aan te raken of de koningspython om jouw nek te dragen. 

Openingsdatum en showdata

De deuren naar het kersverse jungletheater zullen voor het eerst openslaan in het paasweekend. Houd deze pagina en onze Facebookpagina in de gaten voor de exacte openingsdatum en de data en tijden van de nieuwe jungleshows.