Ervaar verre werelddelenheel dichtbij!
lori

Nieuws

Winnaar dagarrangement
Wilt u kans maken op een compleet dagarrangement (incl. lunch, koffie met gebak, entree en een orchideeënboeket) voor 2 personen? Vul dan bij een bezoek aan de Orchideeën Hoeve in onze entreehal een formulier in met uw adresgegevens*. Elke maand trekken wij een winnaar!

Winnaar februari:
Mevrouw Welbergen uit Hasselt

Van harte gefeliciteerd met uw prijs!

*Door uw gegevens in te vullen wordt u gratis op de hoogte gehouden van het laatste nieuws, evenementen en profiteert u van speciale lezersaanbiedingen.

 

Aftellen voor de opening van het gloednieuwe jungletheater
17-03-2017 00:00:00

In het paasweekend slaan de deuren naar het kersverse jungletheater voor het eerst open. Nestel in deze gloednieuwe schouwburg op één van de boomstamzitjes en leer alles over griezelige jungledieren. Zorg dat je recht zit, want voor je het weet sta je oog in oog met een harige vogelspin of kronkelt er een koningspython over je tenen…

Paasweekend | Het vrolijkste uitje voor het hele gezin
12-03-2017 00:00:00

Ga in het paasweekend, van vrijdag 14 tot en met maandag 17 april, op avontuur in de geheel overdekte Orchideeën Hoeve en laat je verwonderen door de natuur die zich van zijn beste kant laat zien. Ontmoet de aapjes, bewonder duizenden kleurrijke vlinders en droom weg onder de kleurrijke bloemenzee. Dit alles natuurlijk na lekker gesmuld te hebben van het heerlijke paasontbijt in ons sfeervolle serre-restaurant (reserveren noodzakelijk).

Meivakantie | Kijk mee door de ogen van de natuur!
11-03-2017 00:00:00

Ga tijdens de meivakantie, van vrijdag 14 april tot en met zondag 7 mei 2017, op een wild avontuur in de geheel overdekte Orchideeën Hoeve! Slinger samen met de aapjes door de jungle, loer door de ogen van de schildpad, voel je net als de anthurium een échte superman, sta oog in oog met een vogelspin tijdens de Jungleshow in het gloednieuwe Jungletheater. 

Nieuw! De 'Zwevende' Bloementuin
26-01-2017 00:00:00

In oktober 2016 heeft de geheel overdekte Orchideeën Hoeve een gloednieuwe natuurervaring geopend, De 'Zwevende’ Bloementuin. In deze nieuwe bloemenattractie wordt de bezoeker meegezogen in een sprookjesachtige bloemenwereld waarin duizenden kleurrijke bloeiers een oneindige wolk vormen. Het unieke concept is geïnspireerd op de wereldberoemde Japanse kersenbloesemperiode en is nog nergens in Europa te ervaren.

Lorituin weer open!
25-01-2017 04:00:00

Goed nieuws! De volière van de lorituin gaat met ingang van vrijdag 10 februari weer open voor het publiek. De clowneske papegaaitjes wachten met smart op jullie bezoekje en natuurlijk op een smakelijk cupje nectar!

 

De afgelopen maanden was de volière van de lorituin gesloten vanwege preventieve maatregelen tegen vogelgriep in Nederland.

1 2 3 4  Volgende