Ervaar verre werelddelenheel dichtbij!
lori

Nieuws

Winnaar dagarrangement
Wilt u kans maken op een compleet dagarrangement (incl. lunch, koffie met gebak, entree en een orchideeënboeket) voor 2 personen? Vul dan bij een bezoek aan de Orchideeën Hoeve in onze entreehal een formulier in met uw adresgegevens*. Elke maand trekken wij een winnaar!

Winnaar januari:
De heer Becker uit Driebergen-Rijsenburg

Van harte gefeliciteerd met uw prijs!

*Door uw gegevens in te vullen wordt u gratis op de hoogte gehouden van het laatste nieuws, evenementen en profiteert u van speciale lezersaanbiedingen.

 

Voorjaarsvakantie | Kijk mee door de ogen van de natuur!
30-01-2017 00:00:00

Vraag jij je weleens af wat een vis met zijn grote ogen kan zien, hoe de wurgslang een enorme prooi verorbert en waarom een schildpad zo’n hard schild met zich meedraagt? Kom dan in de voorjaarsvakantie, van 18 februari tot en met 5 maart, naar de geheel overdekte Orchideeën Hoeve en kijk mee door de ogen van de natuur! Aanschouw de vogelspin en koningspython tijdens de Griezelgluurshow of ga op ontdekkingstocht met de nieuwe speurtocht. 

Paasweekend | Het vrolijkste uitje voor het hele gezin
28-01-2017 00:00:00

Ga in het paasweekend, van vrijdag 14 tot en met maandag 17 april, op avontuur in de Orchideeën Hoeve en laat je verwonderen door de natuur die zich van zijn beste kant laat zien. Ontmoet de aapjes, bewonder duizenden kleurrijke vlinders en droom weg onder de kleurrijke bloemenzee. Dit alles natuurlijk na lekker gesmuld te hebben van het heerlijke paasontbijt in ons sfeervolle serre-restaurant (reserveren noodzakelijk).

Lorituin weer open!
25-01-2017 04:00:00

Goed nieuws! De volière van de lorituin gaat met ingang van vrijdag 10 februari weer open voor het publiek. De clowneske papegaaitjes wachten met smart op jullie bezoekje en natuurlijk op een smakelijk cupje nectar!

 

De afgelopen maanden was de volière van de lorituin gesloten vanwege preventieve maatregelen tegen vogelgriep in Nederland.

Vacature: zelfstandig werkend kok
25-01-2017 02:00:00

Bekijk hier de vacature voor zelfstandig werkend kok (32 uur) bij de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest, de Noordoostpolder. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het (voor)bereiden van voor-, hoofd- en nagerechten voor de lunch, diner en buffet, het waarborgen van de productkwaliteit en het naleven van de voorschriften met betrekking tot voedselveiligheid en onze schoonmaakprocedures.

De Orchideeen Hoeve voor zesde jaar op rij 'Leukste uitje van Flevoland'
11-01-2017 00:00:00

Op dinsdag 10 januari zijn wij voor het zesde jaar op rij door de ANWB uitgeroepen tot het ‘Leukste uitje van Flevoland’. We zijn ontzettend trots op deze felbegeerde prijs, maar ook op onze achterban. Het winnen van deze prijs is een grote blijk van waardering van onze bezoekers en een enorme opsteker voor ons bedrijf en de medewerkers. We willen graag iedereen die op ons gestemd heeft bedanken voor hun stem en de lovende beoordelingen!

1 2 3 4  Volgende