Ervaar verre werelddelenheel dichtbij!
lori

Nieuws

Winnaar dagarrangement
Wilt u kans maken op een compleet dagarrangement (incl. lunch, koffie met gebak, entree en een orchideeënboeket) voor 2 personen? Vul dan bij een bezoek aan de Orchideeën Hoeve in onze entreehal een formulier in met uw adresgegevens*. Elke maand trekken wij een winnaar!

Winnaar april:
De heer Visser uit Emmeloord

Van harte gefeliciteerd met uw prijs!

*Door uw gegevens in te vullen wordt u gratis op de hoogte gehouden van het laatste nieuws, evenementen en profiteert u van speciale lezersaanbiedingen.

 

Verras jouw vader met een dagje uit op Vaderdag
26-05-2017 00:00:00

Vaderdag is de dag bij uitstek om jouw vader eens lekker te verwennen. Plan op zondag 18 juni een gezellig dagje uit naar de Orchideeën Hoeve en neem jouw vader mee op een werelds avontuur. Trotseer samen de jungle vol bloeiende tropische planten, voer de reusachtige roodstaartmeervallen en maak gekke foto’s bij de kleurrijke lori’s. Paradeer onderweg langs de Pura Vidabar, waar een verfrissende versnapering voor jouw vader klaarstaat.  

Een tropisch dagje uit met Pinksteren
15-05-2017 00:00:00

Ga in het pinksterweekend, van zaterdag 3 juni tot en met maandag 5 juni, op avontuur in de geheel overdekte Orchideeën Hoeve en laat je in het stralende lentezonnetje verwonderen door de natuur die zich van haar beste kant laat zien. Ontmoet de aapjes, bewonder duizenden vlinders en droom weg onder de kleurrijke bloemenzee.

Nu geopend:
Jungletheater
01-05-2017 00:00:00

Half april sloegen de deuren naar het gloednieuwe Jungletheater open. In deze kersverse showruimte waan je je even in een tropisch regenwoud, waar de goedgemutste ontdekkingsreiziger John Forrest de bühne bestijgt. Vanaf de boomstamzitjes neemt John Forrest jou mee in een spannend verhaal over bewegende planten, giftige vlinders en reusachtige slangen.

Zomerbloeiers van Huyskweker te koop bij de Orchideeen Hoeve
27-04-2017 00:00:00

Een stukje ‘Zwevende’ Bloementuin mee naar huis nemen? Dat is nu mogelijk met de nieuwe verkoopafdeling van Huyskweker zomerbloeiers in de Orchideeën Hoeve. Gestipt, een verfijnd streepje of felle kleuren… Zoek uit honderden vrolijke hangplanten jouw favoriet(en) en maak van jouw tuin of balkon ook een sprookjesachtige bloemenzee. 

Nieuw! De 'Zwevende' Bloementuin
26-01-2017 00:00:00

In oktober 2016 heeft de geheel overdekte Orchideeën Hoeve een gloednieuwe natuurervaring geopend, De 'Zwevende’ Bloementuin. In deze nieuwe bloemenattractie wordt de bezoeker meegezogen in een sprookjesachtige bloemenwereld waarin duizenden kleurrijke bloeiers een oneindige wolk vormen. Het unieke concept is geïnspireerd op de wereldberoemde Japanse kersenbloesemperiode en is nog nergens in Europa te ervaren.

1 2 3 4  Volgende