Ervaar verre werelddelenheel dichtbij!
lori
Home > Park > Lorituin

Lorituin

lori voeren

De nieuwe Lorituin is een unieke beleving voor alle leeftijden. In de Lorituin vliegen meer dan 60 kleurrijke Lori’s van de Blauwe Bergen. Lori’s zijn actieve en nieuwsgierige papegaaitjes en ze trekken met hun capriolen en luidruchtige gedrag alle aandacht van de bezoeker. Naast imponeren willen ze eigenlijk nog maar één ding, namelijk gevoerd worden. Wanneer u een klein voederbakje in uw hand neemt zal de Lori voorzichtig op uw arm landen en zich te goed doen aan de heerlijke nectar uit het bakje.

Vogelvrije-route
Een beetje bang voor onze kleurrijke vrienden? Dit is geen probleem met onze vogelvrije-route. Een route buiten de volière, maar toch mee kunnen genieten van bijvoorbeeld familieleden die de vogels voeren.

Lori's voeren
Bij de ingang van de Lorituin kunt u voor € 1,00 een voederbakje nectar kopen. Wanneer u de papegaaitjes het bakje aanreikt komen ze vanzelf naar u toe.

In de volière van de Lorituin zijn honden niet toegestaan.

--

Goed nieuws! De volière van de lorituin gaat met ingang van vrijdag 10 februari 2017 weer open voor het publiek. De afgelopen maanden was de volière van de lorituin gesloten vanwege preventieve maatregelen tegen vogelgriep in Nederland.