Ervaar verre werelddelenheel dichtbij!
lori
Evenement Meivakantie | 14 apr t/m 7 mei
Datum vrijdag 14 april 2017
Locatiede Orchideeën Hoeve
PlaatsLuttelgeest

Meivakantie | Kijk mee door de ogen van de natuur

Ga tijdens de meivakantie, van vrijdag 14 april tot en met zondag 7 mei 2017, op een wild avontuur in de geheel overdekte Orchideeën Hoeve! Slinger samen met de aapjes door de jungle, loer door de ogen van de schildpad, voel je net als de anthurium een échte superman en neem plaats in het gloednieuwe Jungletheater voor de jungleshow. 

Nieuw! Jungletheater

Medio april opende de Orchideeën Hoeve het gloednieuwe Jungletheater. Neem plaats op één van de boomstamzitjes en laat je tijdens de spannende jungleshow meevoeren in de avonturen van ontdekkingsreiziger John Forrest. Gevaarlijke junglevallen, geheimzinnige bloemen, vleesetende planten en griezelige dieren zoals de wandelende tak en de miljoenpoot komen in deze voorstelling voorbij en laten jou op het puntje van de boomstam zitten.

Showtijden
Zaterdag 22 april tot en met zondag 7 mei: 11.30 en 14.00 uur

Op jacht met Berry Banaan

Ojee! Alle bananentrossen van Berry Banaan zijn gestolen. Ga samen met Berry op ontdekkingstocht door de avontuurlijke tropen en vindt samen de gele trossen terug. De speurtocht brengt jou langs de spannendste plekjes van de tuinen en laat jou op een ludieke manier kijken door de ogen van de natuur. De speurtocht is te verkrijgen bij de entree voor € 1,00 (dit is inclusief een klein presentje na afloop). 

Overdekte speeltuin

In de waterrijke speeltuin kun jij je avonturierskills beproeven. Spring over boomstammen, hang aan lianen en buffel door de junglenetten: de kersverse speeltuin zit boordevol jungleplezier voor alle leeftijden! Klik hier voor meer informatie over de speeltuin. 

Holderdebolder door de polder!

Stap op di. 25 april, za. 29 april, di. 2 mei en do. 4 mei om 14:00 uur in de bolderkar en trek samen met de boswachter in anderhalf uur langs diverse hotspots van de Noordoostpolder. Terwijl de wagen langs bloeiende tulpenvelden, de Zuiderzeedijk, de burchtruïne van het kasteel van Hendrik de Crane en het Kuinderbos rijdt, vertelt de boswachter spannende weetjes over de voorbijkomende natuur. De kosten voor een ritje zijn € 4,- voor volwassen en € 2,50 voor kinderen. Reserveren is noodzakelijk en kan via 0527-202875 of info@orchideeenhoeve.nl.

Wegens ziekte bij Staatsbosbeheer is de bolderkarrit op za. 22 april geannuleerd. Onze excuses voor het ongemak.