Ervaar verre werelddelenheel dichtbij!
lori
Evenement Jungleshow 'De ontdekkingen van John Forrest'
Datum dinsdag 9 mei 2017
LocatieJungletheater in de Orchideeën Hoeve
PlaatsLuttelgeest

Jungleshow 'De ontdekkingen van John Forrest'

In het gloednieuwe Jungletheater strijkt de goedgemutste ontdekkingsreiziger John Forrest neer om de aanwezige safarigasten te vertellen over zijn bijzondere en spectaculaire vondsten uit de rimboe. Neem plaats op één van de boomstamzitjes en laat je meevoeren in de spannende avonturen, verhalen en levensechte voorbeelden. 

John Forrest, de avonturier die nergens bang voor is, heeft zijn jeep opgepoetst voor zijn grote show. “Ik ben groot fan van de tropen en vertel er graag over”, zegt een enthousiaste John. “Tijdens mijn jeeptoer door de Orchideeën Hoeve kwam ik allemaal bijzondere planten en dieren tegen. Ik heb ze meegenomen in mijn laadbak om zo iedereen het vernuft van de jungle te laten zien”, vertelt John. Zo heeft hij een bewegende plant meegenomen, maar ook een bewegende tak… of zal dit een camouflagetruc van de reusachtige slang zijn?

Data en showtijden

Kom naar de nieuwe jungleshow en ontdek de spannendste weetjes over de vondsten van John Forrest uit de jungle. De nieuwe jungleshow is op de volgende data te bewonderen:

Elke dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag en zondag
14:00 uur

De jungleshow duurt ongeveer 30 minuten. De show wordt opgevoerd in het nieuwe Jungletheater (ingang grenst aan het Mangrovebos Speelparadijs) en is gratis te bezoeken op vertoon van een geldig dagentreebewijs.