Ervaar verre werelddelenheel dichtbij!
lori
Evenement Hemelvaartsdag | Geopend
Datum donderdag 25 mei 2017
Tijdstip10:00
LocatieDe Orchideeën Hoeve
PlaatsLuttelgeest

Hemelvaartsdag

Ga op Hemelvaartsdag (donderdag 23 mei) op een wild avontuur in de geheel overdekte Orchideeën Hoeve! Slinger samen met de aapjes door de jungle, loer door de ogen van de schildpad, voel je net als de anthurium een échte superman en neem plaats in het gloednieuwe Jungletheater voor de jungleshow. 

Nieuw! Jungletheater

Medio april opende de Orchideeën Hoeve het gloednieuwe Jungletheater. Neem plaats op één van de boomstamzitjes en laat je tijdens de spannende jungleshow meevoeren in de avonturen van ontdekkingsreiziger John Forrest. Gevaarlijke junglevallen, geheimzinnige bloemen, vleesetende planten en griezelige dieren zoals de wandelende tak en de miljoenpoot komen in deze voorstelling voorbij en laten jou op het puntje van de boomstam zitten. Op Hemelvaartsdag is de show 'De ontdekkingen van John Forrest' te bewonderen om 14:00 uur. De show is gratis toegankelijk op vertoon van een geldig dagentreebewijs en duurt ongeveer 25 minuten. 

Op jacht met Berry Banaan

Ojee! Alle bananentrossen van Berry Banaan zijn gestolen. Ga samen met Berry op ontdekkingstocht door de avontuurlijke tropen en vindt samen de gele trossen terug. De speurtocht brengt jou langs de spannendste plekjes van de tuinen en laat jou op een ludieke manier kijken door de ogen van de natuur. De speurtocht is te verkrijgen bij de entree voor € 1,00 (dit is inclusief een klein presentje na afloop). 

Overdekte speeltuin

In de waterrijke speeltuin kun jij je avonturierskills beproeven. Spring over boomstammen, hang aan lianen en buffel door de junglenetten: de kersverse speeltuin zit boordevol jungleplezier voor alle leeftijden! Klik hier voor meer informatie over de speeltuin. 

* Op Hemelvaartsdag (donderdag 23 mei) is de Orchideeën Hoeve geopend van 10:00 tot 18:00 uur.