Ervaar verre werelddelenheel dichtbij!
lori

Homepage
Paasweekend | Het vrolijkste uitje voor het hele gezin
12-03-2017 00:00:00

Ga in het paasweekend, van vrijdag 14 tot en met maandag 17 april, op avontuur in de geheel overdekte Orchideeën Hoeve en laat je verwonderen door de natuur die zich van zijn beste kant laat zien. Ontmoet de aapjes, bewonder duizenden kleurrijke vlinders en droom weg onder de kleurrijke bloemenzee. Dit alles natuurlijk na lekker gesmuld te hebben van het heerlijke paasontbijt in ons sfeervolle serre-restaurant (reserveren noodzakelijk). 

Geheel overdekt Paasuitje

Al rennend, wandelend of rijdend over de kronkelpaden, bruggetjes en wildpaden kom je met Pasen vanzelf langs alle pareltjes uit de tropen. Voer samen met jouw gezin de grote riviermonsters, ontdek geheime junglepaden met de avontuurlijke speurtocht* en laat jouw Tarzanhart sneller kloppen in de waterrijke junglespeeltuin.
* De nieuwe speurtocht is voor € 1,- te koop bij de entree van de tuinen. Dit is inclusief een klein presentje (één presentje per speurtocht) na afloop. 

Paasontbijt - Eerste en Tweede Paasdag 

Haal alles uit de gezellige paasdag en schuif tussen 09:00 en 10:30 uur aan bij het heerlijke paasontbijt (reserveren noodzakelijk). De tropisch ingerichte serre en het uitgebreide buffet zullen jou helemaal in de paasstemming brengen. Na het luxe ontbijt kun je samen met jouw gezelschap op verkenning gaan in de jungletuinen. Voor de jonge eters is er tevens een extra verrassing: zij mogen een pasgeboren vlinder loslaten in de vlindertuin

Reserveren
Reserveren voor het paasontbijt is noodzakelijk. Reserveren kan via 0527-202875 of info@orchideeenhoeve.nl. Reserveren voor een bezoek aan de tuinen is niet noodzakelijk. Het hele paasweekend zijn wij geopend van 09:00 tot 18:00 uur.

>> Klik hier voor het menu, prijzen en reserveren.